Over Skinbio

Dé webshop voor natuurlijke cosmetica

Sinds enkele jaren krijgen wij in Apotheek Tanghe (Halle) meer en meer vraag naar natuurlijke verzorgingsproducten. Terecht, want ook wij geloven sterk in de meerwaarde van natuurlijke verzorging. Niet alleen voor onze huid, maar ook voor de maatschappij. En dus bundelden Pharmaceutisch-assistente Laura Van Crombrugge en Apotheker Alexander Tanghe hun kennis van natuurlijke cosmetica in Skinbio. Dé webshop waar je terecht kan voor de beste natuurlijke cosmetica. Alexander met zijn ervaring als apotheker en Laura als schoonheidsspecialiste weten samen als geen ander weet wat goed is voor de huid.

Gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring

Samen met Alexander maakte ik een selectie van de beste natuurlijke cosmetica die er te vinden is. Niet alleen voor volwassen dames en heren, maar ook voor kinderen en baby’s hebben wij een mooi gamma aan natuurlijke cosmetica te bieden. De kennis van Alexander als apotheker en mijn ervaring als schoonheidsspecialiste zijn erg complementair in het Skinbio verhaal. De producten die we aanbieden op de webshop kennen we goed uit de dagelijkse praktijk en beoordelen we kritisch qua textuur en samenstelling. Wie bij Skinbio koopt, mag er dus zeker van zijn een kwalitatief verzorgingsproduct gekozen te hebben. (Laura Van Crombrugge, Pharmaceutisch-Assistente en Schoonheidsspecialiste).

biologische cosmetica

Ecologisch verantwoord

Wat je onder je oksels doet, waar je je haar mee wast of je lippen mee stift, dat absorbeer je ook deels in je lichaam. Via de douche of de spoelbak komen deze producten ook in het water terecht en kunnen ze ook impact hebben op het milieu. 

Bij Skinbio dragen wij ecologie zeer hoog in het vaandel. In alle aspecten van onze activiteit houden we zo veel mogelijk rekening met de impact ervan op het milieu. Zo zijn onze verpakkingen steeds uit gerecycleerd karton (Alexander Tanghe, Apotheker).

Professioneel advies

Heb je een vraag over een bepaald product? Wil je weten welk product het meest geschikt is voor jou? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 9u en 18u via +32479217876.